1412 päivää valtuutettuna takana – 1400 lisää edessä?

Olen toiminut tänään 1412 päivää Porvoon kaupunginvaltuutettuna.
Tämä on pitänyt sisällään runsaan määrän kokouksia ja perehtymistä asioihin sekä lukuisia päätöksiä tulevaisuuden Porvoosta. Päiviin on mahtunut myös paljon yhteistyötä, uteliaisuutta ja oppimista. Ennen kaikkea olen kuitenkin saanut luottamuksen hoitaa meidän porvoolaisten asioita.
Toivon, että saan juuri Sinun äänesi kesäkuun kuntavaaleissa ja voin jatkaa yhteisten asioiden hoitamista valtuustossa myös seuraavat yli 1400 päivää.
Idag har jag fått vara fullmäktigeledamot 1412 dagar i stadsfullmäktige i Borgå. Detta har innehållit många möten, samarbete, nyfikenhet och inlärning. Framför allt har jag fått förtroende att ta hand om våra gemensamma saker.
Jag hoppas att jag får din röst i det kommande kommunalvalet i juni och kommer att kunna fortsätta att ta hand om de gemensamma frågorna också de följande 1400 dagarna.