Olen ehdolla kuntavaalaissa 2021!

Olen päättänyt lähteä tavoittelemaan jatkokautta Porvoon kaupunginvaltuustossa kokoomuksen ehdokkaana. Työ on vielä kesken ja siksi tahdon jatkaa tulevalla kaudella jo aloitettua työtä.

Vaikuttaminen on ollut osa minua aina. Olen kuluneella kaudella Porvoon nuorimpana kaupunginvaltuutettuna vaikuttanut sivistyslautakunnassa ja puheenjohtanut suomenkielistä koulutusjaostoa. Lisäksi toimin vuoden 2020 Uudenmaan Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Ensimmäisen kauden valtuutettuna olen oppinut paljon valtuusto- ja lautakuntatyöstä. Toivon pääseväni hyödyntämään ensimmäisen kauden oppeja ja näkemystä myös seuraavalla valtuustokaudella.

Maailmaa ravistelee suuret muutokset. Haluan pitää huolta porvoolaisista ja kehittää Porvoota myös jatkossa. Meidän tulee yhdessä huolehtia kaikkien kaupunkilaisten terveydestä ja jaksamisesta, unohtamatta lasten ja nuorten oppimista ja harrastuksia. Samalla tulee Porvoon olla kunnianhim
oisesti kehittyvä kaupunki.
Haluan pitää huolta porvoolaisistaja kehittää Porvoota myös jatkossa.
Mikäli haluat olla tiimissä mukana kysymyksiä herää ole yhteydessä

Puh: 0440 880132
s-posti: nea.hjelt@gmail.com